flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошення вибори

01 серпня 2012, 10:28

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

Відповідно до вимог Закону України «Про вибори народних депутатів України» від 17.11.2011 № 4061-VI, чергові вибори народних депутатів  відбуваються в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень Верховної Ради України. Виборчий процес чергових виборів депутатів розпочинається за дев’яносто днів до дня голосування. Таким чином 30 липня 2012 року  розпочинається процес щодо підготовки та проведення виборів народних депутатів України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.

Згідно зі статтею 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України» суди організовують свою роботу під час виборчого процесу, в тому числі у вихідні дні та в день голосування, таким чином, щоб забезпечити прийом та розгляд документі щодо підготовки та проведення виборів, позовних заяв, скарг та звернень виборчих комісій у встановлені строки та спосіб.

Повідомляємо, що відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України», з метою забезпечення судового захисту прав учасників виборчого процесу та своєчасного розгляду справ, пов’язаних з виборчим процесом, в Костянтинівському міськрайонному суді Донецької області затверджений графік чергувань суддів та працівників апарату суду в період виборчого процесу.

Відповідно до графіка, чергування суддів та працівників апарату суду здійснюється щоденно (у тому числі у вихідні та святкові дні), а напередодні та в день виборів – цілодобово.

У випадку виникнення будь-яких питань організаційного характеру просимо звертатися до керівника апарату суду Шевченко Марини Миколаївни тел. 6-31-82 (каб.9) та/або  до заступника керівника апарату суду Карпова Олексія Володимировича, тел. 2-75-54 (каб.2).