flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про призначення до розгляду цивільної справи № 233/6425/16-ц за заявою приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Григорчук П.В. про видачу дубліката виконавчого листа, боржник: Кушнаренко Л.В., стягувач: ТОВ «ФК «Дніпроф

22 квітня 2024, 13:00

Кушнаренко Лілія Валеріанівна

вул. Промислова, 16, м.Горлівка

Донецька область

 

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду перебуває цивільна справа за заявою приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Григорчук Павла Васильовича про видачу дубліката виконавчого листа, боржник: Кушнаренко Лілія Валеріанівна, стягувач: ТОВ «ФК «Дніпрофінансгруп».

Розгляд даної заяви призначений в судовому засіданні на 29 квітня 2024 року об 11 годині 00 хвилин.

У зв’язку з чим Ви маєте право згідно ст. 191 ЦПК України надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

У випадку неможливості явки у судове засідання, Вам необхідно надіслати до суду заяву про розгляд справи у Вашу відсутність та зазначити, заперечуєте чи не заперечуєте Ви проти задоволення заявлених вимог (до заяви необхідно додати копію паспорту).
            Про неявку в судове засідання завчасно просимо повідомити Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області за номером 050-826-10-52, або за електронною адресою: e-mail: inbox@ksm.dn.court.gov.ua.

   Ви маєте можливість ознайомитися з текстом ухвали суду  в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua за номером справи № 233/6425/16-ц.

      

Суддя Костянтинівського

міськрайонного суду                                                                             Т.О. Мартишева