flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошення по цивільній справі 754/11884/23 за позовом Сметана Ольги Олександрівни до Сметана Євгена Вікторовича, треті особи: Служба у справах дітей Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, Орган опіки та піклування Деснянської районної

28 березня 2024, 10:44


Костянтинівський міськрайонний суд
Україна, 85110, м. Костянтинівка, Донецька область
пр. Ломоносова, 157, тел./факс 6-21-80
E-mail: inbox@ksm.dn.court.gov.ua

754/11884/23 _____________28.03.2024

Сметана Євген Вікторович
останнє відоме місце реєстрації: м. Дебальцево

«Для розміщення на Web-сторінці
Костянтинівського міськрайонного суду»
 
ОГОЛОШЕННЯ
 
 В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа №754/11884/23 за позовом Сметана Ольги Олександрівни до Сметана Євгена Вікторовича, треті особи: Служба у справах дітей Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, Орган опіки та піклування Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації Орган опіки та піклування виконавчого комітету Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області про позбавлення батьківських прав.
 Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 05 січня 2024 року провадження у справі відкрито та призначено до розгляду.
Підготовче засідання призначено на «11» годину «00» хвилин 23 квітня 2024 року в дистанційному режимі.
Відповідач у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали має право подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, а також всі докази, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).
Позивач у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої - п'ятої ст.178 ЦПК України та копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.
Відповідач у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої - п'ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.
Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://ksm.dn.court.gov.ua/sud0527/gromadyanam/csz/.
У випадку неможливості явки в судове засідання просимо своєчасно повідомити суд про причини неявки або надіслати суду заяву про розгляд справи за Вашої відсутності поштою, або за телефоном (0508261052)  або електронною поштою на адресу inbox@ksm.dn.court.gov.ua.


Суддя Костянтинівського
міськрайонного суду
Донецької області          О. В. Каліуш