flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про призначення до розгляду цивільної справи № 270/2264/14-ц за заявою Пономарьової Д.В. про відновлення втраченого судового провадження про розірвання шлюбу

19 січня 2022, 10:26

 

Пономарьова Дар’я Володимирівна

пр.. Борисоглібський, буд. 122/27,м. Макіївка

 

Костюк Андрій Григорович

вул. Краснофлотська, 62/62, м. Донецьк

                       

 

 

           В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької перебуває заява Пономарьової Дар'ї Володимирівни, від імені та в інтересах якої діє адвокат Бєлоусов Сергій Геннадійович про відновлення втраченого судового провадження у справі за позовною заявою Пономарьової Дар’ї Володимирівни до Костюка Андрія Григоровича про розірвання шлюбу.

           Повідомляємо, що судове засідання по даній справі призначене на  10 годину 30 хвилин 08 лютого 2022 року в приміщенні Костянтинівського міськрайонного суду, корп..2, каб.16.У зв’язку з чим Ви маєте право згідно ст. 191 ЦПК України надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

           У випадку неможливості явки у судове засідання, Вам необхідно надіслати до суду заяву про розгляд справи у Вашу відсутність та зазначити, заперечуєте чи не заперечуєте Ви проти задоволення заявлених вимог (до заяви необхідно додати копію паспорту).
            Про неявку в судове засідання завчасно просимо повідомити Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області за номером (06272) 6-21-83, або за електронною адресою: e-mail: inbox@ksm.dn.court.gov.ua.

   Ви маєте можливість ознайомитися з текстом ухвали суду  в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua за номером справи № 270/2264/14-ц

      

                  Суддя Костянтинівського

                   міськрайонного суду                                                                             Т.О. Мартишева