flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про винесення заочного рішення по справі № 233/5702/20

05 листопада 2021, 14:03

Познякова Марія Юріївна

86109, м. Макіївка, вул.Тухачевського,2/32

 

 

   17.05.2021 року.

«Для розміщення на Web-сторінці

Костянтинівського міськрайонного суду»

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

14.05. 2021 року Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області було винесено заочне рішення по цивільній справі за позовною заявою: Виборної Тетяни Сергіївни Познякової Марії Юріївни про стягнення безпідставно набутих коштів

             Ви маєте можливість ознайомитися з текстом ухвали суду  в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням  http://reyestr.court.gov.ua  за номером справи № 233/5702/20

              Додатково повідомляємо, заочне рішення може бути переглянуте Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області за письмовою заявою відповідача, яку може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається позивачем безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом встановлених строків, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

      

                   Суддя Костянтинівського

                   міськрайонного суду                                                                             О.О. Левчук.