flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про постановлення ухвали по цивільній справі № 2-777/10 за заявою Сорока Наталі Олександрівни про видачу дублікату виконавчого листа, боржник – Шкуро Ігор Олександрович.

25 квітня 2024, 12:45

                                    Шкуро Ігор Олександрович

                                   вул.Матросова, буд.36, с.Луганське,

                                   Бахмутський район, Донецька область

 

 

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області повідомляє Вам, що  25 квітня 2024 року, було постановлено ухвалу по цивільній справі за  заявою Сорока Наталі Олександрівни про видачу дублікату виконавчого листа, боржник – Шкуро Ігор Олександрович. Сторони мають можливість ознайомитися з текстом ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua за номером справи 2-777/10

Додатково повідомляємо, що на ухвалу може бути подано апеляційну скаргу до суду апеляційної інстанції протягом п’ятнадцяти днів з дня їх проголошення. Учасник справи, якому ухвали суду не були вручені у день їх проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

       З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

 

Суддя Костянтинівського

міськрайонного суду                                                                             Т.О.Мартишева