flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про призначення до розгляду цивільної справи № 271/1546/14-ц за заявою приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Григорчук П.В. про видачу дубліката виконавчого листа, боржник: Нінепо Т.О., стягувач: АТ «ПУМБ»

24 квітня 2024, 11:29

Нінепо Тетяна Олександрівна
вул. Туполева, 18-11, м.Макіївка
Донецька область

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду перебуває цивільна справа за заявою приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Григорчук Павла Васильовича про видачу дубліката виконавчого листа, боржник: Нінепо Тетяна Олександрівна, стягувач: Акціонерне товариство «ПУМБ».
Розгляд даної заяви призначений в судовому засіданні на 30 квітня 2024 року об 11 годині 30 хвилин.
У зв’язку з чим Ви маєте право згідно ст. 191 ЦПК України надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.
У випадку неможливості явки у судове засідання, Вам необхідно надіслати до суду заяву про розгляд справи у Вашу відсутність та зазначити, заперечуєте чи не заперечуєте Ви проти задоволення заявлених вимог (до заяви необхідно додати копію паспорту).
Про неявку в судове засідання завчасно просимо повідомити Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області за номером 050-826-10-52, або за електронною адресою: e-mail: inbox@ksm.dn.court.gov.ua.
Ви маєте можливість ознайомитися з текстом ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua за номером справи №271/1546/14-ц.

Суддя Костянтинівського
міськрайонного суду                               Т.О. Мартишева